Uvjeti dostave

Dostava se vrši isključivo na području Hrvatske. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju proizvoda iz naše ponude, a ne nalazite se na području Hrvatske, možete provjeriti mogućnosti isporuke u ostale države upitom na e-mail adresu webshop@trgo-leptir.hr

  1. Besplatna dostava

Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 500 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske.

  1. Trošak dostave

Trošak dostave za narudžbe manje od 500 kn iznosi 35 kn za cijelu Hrvatsku.

*PDV je uključen u izražene cijene dostave.

  1. Proces i vrijeme dostave

Dostavu izvršava ugovorni partner Overseas express.

Uobičajeno vrijeme dostave je u roku od 3 do 5 radnih dana. Navedeni rok dostave računa se od trenutka kada je primljena uplata, osim u slučaju odabira plaćanja pouzećem.
U slučaju dostave na otoke, zbog logističkih ograničenja, dostava se vrši u roku od 5 do 7 dana, ovisno o lokaciji.

Ukoliko ste odabrali način plaćanja pouzećem prilikom primitka pošiljke, molimo vas da pripremite točan iznos za plaćanje dostavljaču.

Ako želite dogovoriti poseban termin dostave, molimo vas da to navedete prilikom narudžbe u polje ‘Napomena’ kako bismo mogli vašu želju prenijeti dostavnoj službi. Daljnje mogućnosti s vama će direktno dogovoriti naš ugovorni partner.

Svi proizvodi bit će zaštićeni i zapakirani u kvalitetnu transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Nakon otpreme vaše narudžbe primiti ćete e-mail poruku s brojem pošiljke i uputama za praćenje kako biste u svakom trenutku mogli provjeriti gdje se trenutno nalazi vaš paket.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.

U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo vam pomoći. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu: webshop@trgo-leptir.hr