Način plaćanja

Izražene cijene u HRK uključuju PDV i jednake su za sve vrste plaćanja. Za vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće vrste plaćanja:

       1. Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se uz najmodernije standarde u zaštiti podataka kroz WsPay sustav. Narudžbu je moguće platiti jednokratno.

Plaćanje je moguće izvršiti karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners.

            

       2. Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Kod izbora ovog načina plaćanja, uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili internet bankarstvom na jedan od naših žiro računa, a u pozivu na broj odobrenja molimo unesite broj web narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – općom uplatnicom putem banke, pošte, FINA i sl. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

       3. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja

Ova opcija omogućava plaćanje gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja kupljenog proizvoda (plaćanje pouzećem).

       Izdavanje R1 računa

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja. Opcija “Želim R1 račun” se odabire prilikom odabira načina plaćanja uz unos svih potrebnih podataka za izdavanje R1 računa. Izdavanje R1 računa trenutno je dostupno kao opcija samo pravnim osobama registriranima u Republici Hrvatskoj. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune.