O nama

Trgo-leptir d.o.o. osnovan je 1993. godine u Rijeci.

U našim počecima šivali smo radnu odjeću za različite radne sredine – industrija, hoteli, bolnice, trgovine, … Sa željom da našim partnerima i kupcima pružimo potpunu uslugu, proširili smo našu djelatnost i na trgovinu radne odjeće, obuće, rukavica i ostalih proizvoda opreme za zaštitu na radu. Tako smo postali ekskluzivni distributeri talijanskog brenda Cofra.

Rasterećivanjem vlastite proizvodnje u segmentu radne odjeće, posvetili smo veću pažnju odjeći iz HORECA sektora.  Posljednjih 15 godina s velikom smo pažnjom razvili modele kvalitetne odjeće za kuhare, konobare, rukovodeće položaje u hotelima i restoranima, ali i na prijemnim mjestima u bankama, trgovinama automobilima, bolnicama i klinikama.

Kako su rasli naši partneri i kupci, tako smo narasli i mi te smo 2000. Preselili proizvodnju, skladište i prodaju na današnju lokaciju u Rijeci, Radnička 41. U međuvremenu smo otvorili poslovnicu u Zagrebu, a centralno skladište preselili na Mariniće, u sklopu kojega se nalazi i maloprodaja.

Sustavno i planski razvijamo naš proizvodni pogon, ulažemo u njegovu modernizaciju i održivost. Novi modeli razvijaju je se u digitalnom okruženju, a zahvaljujući neprestanim ulaganjima, digitalizacija je zakoračila i u naše skladište. U planiranju, realizaciji i skladištenju proizvoda pazimo na naš ekološki otisak i vodimo računa o tome da plastične proizvode koristimo čim je manje moguće te da smanjimo količinu otpada što je više moguće.

Zahvaljujući ISO certifikatu, čiji smo nosioci od 2009. godine, naš poslovni proces neprestano se  nadograđuje i promišlja. A najveći pokretaći u poboljšanju poslovnog procesa su sami radnici za čije ideje i prijedloge uvijek ima prostora u našem planiranju.